Jak przygotować ciasto na pierniczki. Stuletni przepis [ZDJĘCIA]

Anna Wołosz
Te pierniczki trzeba nastawić na tydzień przed pieczeniem. Po upieczeniu też powinny postać kilka dni. Za to potem bez szkody wytrzymują rok. Przepis pochodzi z Wielkopolski a przywiozła go do Ostrołęki nasza dziennikarka.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie