Certyfikat Europejskiego Rejestru Renomowanych jest oznaką prestiżu i dowodem rzetelności i wiarygodności firmy; wzbudza zaufanie partnerów biznesowych; pomaga kreować pozytywny wizerunek działalności; zapewnia dodatkowe punkty Unii Europejskiej przy ocenie wniosku o dofinansowanie i pozwala na dodatkową reklamę.
Wyszkowska firma "Koneser" Juliana bielawskiego otrzymała Certyfikat 13 lutego. Firma istnieje od 1991 roku. Specjalizuje się w produkcji wysokogatunkowych wyrobów z pełnej gamy mięs: wieprzowych, wołowych, drobiowych, dziczyzny oraz jagnięciny. Produkowane one są metodami tradycyjnymi, zgodnie z najstarszymi recepturami staropolskimi, regionalnymi oraz własnymi.
To nie pierwsze prestiżowe wyróżnienie dla "Konesera". Jest on wielokrotnym laureatem plebiscytu "Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego" dla producentów żywności, m.in. za polędwicę kasztelańska, czy półgęsek staropolski czy szynke zbójnicką z prosięcia. "Koneser" jest laureatem konkurs "Nasze Kulinarne dziedzictwo". Otrzymał nagrodę starosty wyszkowskiego "Za Czyn".
Więcej informacji z Wyszkowa i powiatu wyszkowskiego znajdziesz tutajWyszków
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?