MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Wieczór w Pałacu Poznańskich. Zwiedzanie pełne niespodzianek

Wieczór w Pałacu Poznańskich. Zwiedzanie pełne niespodzianek

Nicki Pedersen poprowadził Texom Stal do ważnego zwycięstwa. ROW pokonany!

Nicki Pedersen poprowadził Texom Stal do ważnego zwycięstwa. ROW pokonany!

Polecamy

Gotówka do likwidacji? Spokojnie. Ludzie już się organizują

Gotówka do likwidacji? Spokojnie. Ludzie już się organizują

Środowisko akademickie będzie walczyło o kolejne podwyżki

Środowisko akademickie będzie walczyło o kolejne podwyżki

Woda w Krasnosielcu nie nadaje się do spożycia

Woda w Krasnosielcu nie nadaje się do spożycia