Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Krem z dyni i dynia faszerowana, czyli jesienna kuchnia Jana Kuronia

Dzień Dobry TVN/x-news
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Jan Kuroń przygotował aromatyczne jesienne dania z różnymi rodzajami dyni w roli głównej. Na stole pojawiły się: dynia faszerowana pęczakiem, wędlinami i ziołami, smażony sandacz na purée z dyni z czarnuszką i emulsją z natki pietruszki oraz krem z dyni i wędzonych śliwek podany z bekonowymi chipsami.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na to.com.pl Tygodnik Ostrołęcki