Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to...
fot. materiały prasowe Buchmann/Przemek Krupski

Kuchnia Hiszpanii: ogon byka i tortilla de patatas. Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz zdradza przepis i opowiada o hiszpańskich smakach

Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to interesująca lektura przybliżająca regionalną kuchnię hiszpańską. Przepisom towarzyszą barwne opowieści dotyczące historii, obyczajów i kultury.

Zobacz również

Hulajnogi wróciły do Zakopanego. Jest ich tyle, że nie mieszczą się w swoich strefach

NOWE
Hulajnogi wróciły do Zakopanego. Jest ich tyle, że nie mieszczą się w swoich strefach

Teraz Maciej Wąsik? Kolejna zmiana na liście PiS do Europarlamentu

Teraz Maciej Wąsik? Kolejna zmiana na liście PiS do Europarlamentu

Polecamy

Po trzy polskie osady w finałach mistrzostw Europy i kwalifikacji olimpijskich

Po trzy polskie osady w finałach mistrzostw Europy i kwalifikacji olimpijskich

Świetny początek Huberta Hurkacza w Madrycie! Demolka w pierwszym secie!

Świetny początek Huberta Hurkacza w Madrycie! Demolka w pierwszym secie!

Złoty na huśtawce, czyli miłej majówki

O TYM SIĘ MÓWI
Złoty na huśtawce, czyli miłej majówki