MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie ma charakterystycznego smaku, ale na pewno ozdobi i...
fot. pixabay.com

Chwasty, które znajdziesz w marcu i możesz je zjeść. Wiosna ogłasza rychłe przybycie, jest coraz więcej dzikich roślin jadalnych

Czarka

Nie ma charakterystycznego smaku, ale na pewno ozdobi i urozmaici każdy talerz. To grzyb, który można zjeść na surowo. – W smaku przypomina nieco rzodkiewkę, przez co dobrze pasuje do dań typu stir fry. Innym pomysłem na tego grzybka jest ukiszenie. Taki eksperyment jest gotowy bardzo szybko, właściwie po 2-3 dniach w solance można go już zajadać – podpowiada Kasia Banaś z projektu Sianko.

Zobacz również

Wakacje w Helu dawniej. Wybierz się w sentymentalną podróż nad Bałtyk

Wakacje w Helu dawniej. Wybierz się w sentymentalną podróż nad Bałtyk

Sztuka układania kwiatów na placu Teatralnym, czyli IV Weekend z Florystyką w CSK

Sztuka układania kwiatów na placu Teatralnym, czyli IV Weekend z Florystyką w CSK

Polecamy

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Świątek i Sabalenka finałem w Rzymie tworzą historię. Dawno czegoś takiego nie było!

Świątek i Sabalenka finałem w Rzymie tworzą historię. Dawno czegoś takiego nie było!

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”