MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin,...
fot. Kasia Nowicka

Szarpana wieprzowina z jabłkami. Soczyste i aromatyczne mięso pieczone w piekarniku. Przepis poleca Plate By Kate

Szarpana wieprzowina z jabłkami

Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin, a później obsmażyć i posmarować przyprawami. Na koniec wieprzowinę należy piec w 100 stopniach przez 8 godzin.

Zobacz również

Jan Paweł II: Najczęściej przybywałem tutaj sam, tak żeby nikt nie wiedział

NOWE
Jan Paweł II: Najczęściej przybywałem tutaj sam, tak żeby nikt nie wiedział

Kolejne kłopoty gwiazdy rywali Polaków. Nie zagra na Euro 2024

Kolejne kłopoty gwiazdy rywali Polaków. Nie zagra na Euro 2024

Polecamy

Sabalenka odgraża się Świątek, a Polka nie pozostaje Białorusince dłużna

Sabalenka odgraża się Świątek, a Polka nie pozostaje Białorusince dłużna

GIF wydał decyzję: wstrzymanie w obrocie - Viglita (16.05)

GIF wydał decyzję: wstrzymanie w obrocie - Viglita (16.05)

Lewandowski znowu bez gola. Fermin Lopez bohaterem Barcelony

Lewandowski znowu bez gola. Fermin Lopez bohaterem Barcelony