Do konkursu dostało się 6 najlepszych drużyn z całej Polski, a wśród nich reprezentanci ZSZ nr 4 - Weronika Bubrowiecka i Mateusz Rutkowski z klasy IIIG. W jury zasiadali Robert Sowa, Bożena Sikoń czy założyciel konkursu Philippe Mille.
Danie z łososia i deser z dyni i czekolady przygotowane przez naszych uzdolnionych kucharzy zdobyło uznanie jury, a nasz duet otrzymał nagrodę specjalną – szkolenie w Akademii Czekolady
- podaje szkoła.
Do konkursu przygotowywała uczniów pani Ewa Okowicka-Dyl.
Była krew, łzy, nerwowa atmosfera, ale spisali się świetnie. Szkoła jest z Was dumna i czekamy na więcej!
My także serdecznie gratulujemy.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?