MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów...
fot. Conscious Design/unsplash.com

Co i jak będziemy jeść w 2022 roku? Poznaj trendy smaku i kuchni na Nowy Rok!

Smaki odporności

Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów wspomagających odporność, których nie brakuje zwłaszcza wśród przypraw. Na topie wciąż są kurkuma, imbir, papryczki chili i inne ostre dodatki, m.in. musztarda. Wzmacnianie układu immunologicznego to także owoce bogate w witaminę C, czyli głównie jagodowe i cytrusowe, a ponadto napoje fermentowane i wzbogacane probiotycznymi bakteriami. Wciąż w modzie są ponadto owocowe proszki dodawane m.in. do deserów i napojów, a ponadto roślinne wyciągi z ziół, w tym przeciwzapalny kannabidiol (CBD).

Zobacz również

Będzie kolejny etap rozbudowy Publicznej Szkoły Podstawowej numer 1 w Grójcu

NOWE
Będzie kolejny etap rozbudowy Publicznej Szkoły Podstawowej numer 1 w Grójcu

Ola Adamczuk z MDK w Chełmie laureatką Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego

Ola Adamczuk z MDK w Chełmie laureatką Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego

Polecamy

Giro d'Italia. Alaphilippe wygrał 12. etap, Pogacar nadal liderem

Giro d'Italia. Alaphilippe wygrał 12. etap, Pogacar nadal liderem

Iga Świątek powalczy o trzeci tytuł w Rzymie! Coco Gauff pokonana w półfinale!

Iga Świątek powalczy o trzeci tytuł w Rzymie! Coco Gauff pokonana w półfinale!

Iga Świątek awansowała do finału turnieju WTA w Rzymie. Zobacz zapis relacji na żywo

Iga Świątek awansowała do finału turnieju WTA w Rzymie. Zobacz zapis relacji na żywo