MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Usmaż rybę na maśle klarowanym na złoty kolor. Zdejmij...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiący łosoś smażony na maśle. Przepis na soczystą rybę z patelni z sosem maślano-cytrynowym. Jak prawidłowo usmażyć łososia?

Krok 3. Łosoś smażony na maśle

Usmaż rybę na maśle klarowanym na złoty kolor. Zdejmij łososia z patelni, dodaj odrobinę masła, sok z cytryny, natkę pietruszki i wymieszaj. Polej takim sosem usmażone filety.

Zobacz również

Zielona Akcja. Wymień Odpady na rośliny 23 maja w Rudzie Śląskiej!

Zielona Akcja. Wymień Odpady na rośliny 23 maja w Rudzie Śląskiej!

Norbert Zodrow drugi podczas Biegu Grzymalitów w Chodzieży

Norbert Zodrow drugi podczas Biegu Grzymalitów w Chodzieży

Polecamy

W czerwcu pierwsze kurki. To musisz wiedzieć o pieprznikach jadalnych

W czerwcu pierwsze kurki. To musisz wiedzieć o pieprznikach jadalnych

Od dziś produkty tytoniowe tylko z identyfikatorem. Będzie drożej

Od dziś produkty tytoniowe tylko z identyfikatorem. Będzie drożej

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna