Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Bogumiła Szablak

Redakcja
W turnieju biorą udział zawodnicy wybrani podczas ogólnopolskich castingów. Zadania konkursowe polegają na przygotowaniu pysznych wypieków. Już wiemy, że dużym wyzwaniem dla turniejowych zawodników był strudel. Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, także nie należało do łatwych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu, również dlatego, że było oceniane przez wybitnych ekspertów z dziedziny cukiernictwa – Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.„Polski turniej wypieków” – premiera w każdą środę o godz. 22.30, na TLC.
W turnieju biorą udział zawodnicy wybrani podczas ogólnopolskich castingów. Zadania konkursowe polegają na przygotowaniu pysznych wypieków. Już wiemy, że dużym wyzwaniem dla turniejowych zawodników był strudel. Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, także nie należało do łatwych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu, również dlatego, że było oceniane przez wybitnych ekspertów z dziedziny cukiernictwa – Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.„Polski turniej wypieków” – premiera w każdą środę o godz. 22.30, na TLC.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na to.com.pl Tygodnik Ostrołęcki