Nasza Loteria - pasek na kartach artykułów

Wyciszona sala

as
Sala konferencyjna po liftingu
Sala konferencyjna po liftingu A. Suchcicka
Po świętach sala konferencyjna mieszcząca się w budynku przy ul. św. Stanisława Kostki w Przasnyszu, z której korzystają Starostwo Powiatowe, Urząd Miasta Przasnysz i Urząd Gminy Przasnysz, wyraźnie wyładniała. Pomalowano ściany, wyciszono drzwi, są nowe stoły i wygodne, wyściełane krzesła. Remont i nowe wyposażenie sali konferencyjnej kosztowały 30 tys. zł.

Jak nas poinformował wicestarosta Edward Kacprzak, 20 tys. zł popłynęło z kasy powiatu, a 10 tys. zł z kasy gminy Przasnysz. Trzeci udziałowiec - Urząd Miasta Przasnysz, który w 2005 roku planuje przeprowadzkę do wyremontowanego budynku po RDT - do wystroju sali konferencyjnej się nie dołożył.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na to.com.pl Tygodnik Ostrołęcki