Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Zakopane zaprasza na wielkanocny “Festiwal Kolęd i Pastorałek"

Zakopane zaprasza na wielkanocny “Festiwal Kolęd i Pastorałek"

Koszalińska wąskotorówka otrzyma prawie 500 tys. zł z programu "Ochrona zabytków"

Koszalińska wąskotorówka otrzyma prawie 500 tys. zł z programu "Ochrona zabytków"

Polecamy

Niesamowite, co zrobiła tuż przed obroną pracy! Ta historia pokazuje siłę kobiet

Niesamowite, co zrobiła tuż przed obroną pracy! Ta historia pokazuje siłę kobiet

Nowość w klasach mundurowych. Szykują się spore zmiany

Nowość w klasach mundurowych. Szykują się spore zmiany

Polska jedzie na Euro do Niemiec. "To powinien być czas na ciężką pracę"

Polska jedzie na Euro do Niemiec. "To powinien być czas na ciężką pracę"