Nie przepłacaj za zakupy spożywcze. Te warzywa i zioła odrosną z resztek, a smakują tak samo

Daria Wieclawek
Daria Wieclawek
Udostępnij:
Chcesz mieć niekończący się zapas ziół, różnych odmian cebuli i sałat? Nic prostszego! Większość używanych w kuchni warzyw może być wykorzystana ponownie, wystarczy odrobina cierpliwości. Co będzie potrzebne na start? Trochę szklanych naczyń, w których będziesz mógł obserwować rozwój korzonków i trochę przestrzeni w słonecznym miejscu. Pamiętaj, że wszystkie roślinki wymagają regularnej zmiany wody na świeżą – wyrób w sobie nawyk częstego sprawdzania stanu roślin. Przygotuj też zapas dobrej jakości gleby – twoje sadzonki będą musiały się czymś pożywić!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

miejsce #1

Beko

Beko DFS26024X

2 049,73 zł1 229,00 zł-40%
miejsce #2

Amica

Amica DFM41E6qISN

1 785,71 zł1 293,00 zł-28%
miejsce #3

Bosch

Bosch Serie 6 Home Connect SMD6TCX00E

5 399,00 zł4 159,00 zł-23%
miejsce #4

Electrolux

Electrolux ESF2400OW

1 399,00 zł1 189,67 zł-15%
miejsce #5

Miele

MIELE G 5022 SC

3 679,00 zł3 299,00 zł-10%
miejsce #6

Bosch

Bosch Serie 4 Home Connect SMV4HVX37E

2 199,99 zł2 099,00 zł
Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Nie przepłacaj za zakupy spożywcze. Te warzywa i zioła odrosną z resztek, a smakują tak samo - Gazeta Pomorska

Komentarze 3

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Zawsze na przednówku drożały warzywa

J
Janek

Jeśli chodzi o warzywa, to chyba lepiej wyciskać soki i je pić wg zaleceń terapiasokami.pl/niezwykle-wlasciwosci-zwyklych-warzyw. Tym bardziej, że niektóre warzywa trudno zjeść na surowo. Ogólnie wiadomo, że warzywa i owoce mają dużo witamin i enzymów które poprawiają stan zdrowia. Piję takie soki własnej roboty i zdrowie mam super oraz dużo energii.

G
Gość

500 plus samo się nie sfinansuje

Więcej informacji na stronie głównej Tygodnik Ostrołęcki
Dodaj ogłoszenie