Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Mistrzowie Smaku 2019. Poznajcie zwycięzców naszego plebiscytu

redakcja
To była pierwsza edycja naszego plebiscytu, który z pewnością będziemy kontynuować w kolejnych latach. Spotkaliśmy się z niezwykle szerokim i ciepłym odzewem ze strony naszych czytelników. Udało nam się stworzyć bogatą mapę ciekawych lokali gastronomicznych w regionie. Poznaliśmy również wiele niezwykłych osób, specjalistów z branży gastronomicznej - mówi Katarzyna Niedzwiecka, koordynator akcji.W gastronomii najważniejsza jest ocena klientów. Wszystko jedno czy prowadzi się dużą restaurację, czy małą jadłodajnię - liczy się dobry smak i miła obsługa. W plebiscycie „Mistrzowie Smaku” laureatów prestiżowych tytułów i cennych nagród wybrali ci, którzy mają największe prawo do oceny gastronomików, czyli ich klienci. Wyniki plebiscytu:Restauracja Roku: I miejsce - U Sarnowskich (Nienałty-Szymany w pow. ostrowskim), II - Restauracja Dzika Róża (Różan w pow. makowskim), III - Pizzeria Fantazja (Obierwia, pow. ostrołęcki).Cukiernia Roku: I miejsce - Tort na zamówienie Iwona Jakóbiak (Karniewo, pow. makowski), II - Piekarnia Kurpiowska Serafin (gm. Łyse, pow. ostrołęcki), III - Ciacha Agi (gm. Chorzele, pow. przasnyski). Kelner Roku: I miejsce - Ewelina Świercz - Avangarda Różan, II - Marcin Wójcik - Sala Bankietowa Niebieskie Migdały w Ostrołęce, III - Wioletta Lubiejewska - Restauracja Zabytkowa w Ostrołęce. Kucharz Roku: I miejsce - Łukasz Przybysz (z Ostrołęki)- Restauracja Dwa Wiatry, II - Karolina Kaczyńska (pow. ostrowski) - Restauracja u Sarnowskich, III - Klaudia Mirska (pow. makowski) - Restauracja Wróblewscy.
To była pierwsza edycja naszego plebiscytu, który z pewnością będziemy kontynuować w kolejnych latach. Spotkaliśmy się z niezwykle szerokim i ciepłym odzewem ze strony naszych czytelników. Udało nam się stworzyć bogatą mapę ciekawych lokali gastronomicznych w regionie. Poznaliśmy również wiele niezwykłych osób, specjalistów z branży gastronomicznej - mówi Katarzyna Niedzwiecka, koordynator akcji.W gastronomii najważniejsza jest ocena klientów. Wszystko jedno czy prowadzi się dużą restaurację, czy małą jadłodajnię - liczy się dobry smak i miła obsługa. W plebiscycie „Mistrzowie Smaku” laureatów prestiżowych tytułów i cennych nagród wybrali ci, którzy mają największe prawo do oceny gastronomików, czyli ich klienci. Wyniki plebiscytu:Restauracja Roku: I miejsce - U Sarnowskich (Nienałty-Szymany w pow. ostrowskim), II - Restauracja Dzika Róża (Różan w pow. makowskim), III - Pizzeria Fantazja (Obierwia, pow. ostrołęcki).Cukiernia Roku: I miejsce - Tort na zamówienie Iwona Jakóbiak (Karniewo, pow. makowski), II - Piekarnia Kurpiowska Serafin (gm. Łyse, pow. ostrołęcki), III - Ciacha Agi (gm. Chorzele, pow. przasnyski). Kelner Roku: I miejsce - Ewelina Świercz - Avangarda Różan, II - Marcin Wójcik - Sala Bankietowa Niebieskie Migdały w Ostrołęce, III - Wioletta Lubiejewska - Restauracja Zabytkowa w Ostrołęce. Kucharz Roku: I miejsce - Łukasz Przybysz (z Ostrołęki)- Restauracja Dwa Wiatry, II - Karolina Kaczyńska (pow. ostrowski) - Restauracja u Sarnowskich, III - Klaudia Mirska (pow. makowski) - Restauracja Wróblewscy.
Mistrzowie Smaku 2019. Poznajcie sylwetki zwycięzców w czterech kategoriach: Restauracja Roku, Cukiernia Roku, Kucharz Roku i Kelner Roku.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na to.com.pl Tygodnik Ostrołęcki