Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jakie warzywa wybrać? Surowe czy gotowane?

x-news/Agencja TVN
Każda dobrze zbilansowana dieta powinna być bogata w warzywa. W jakiej postaci powinniśmy je spożywać, by były dla nas najzdrowsze? Warzywa, które są zdrowsze po ugotowaniu to szpinak, marchew, czy pomidory. Natomiast warzywa, które mają lepsze właściwości na surowo to papryka, czosnek i cebula. Zdjęcia pochodzą z bazy x-bank gallery.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Jakie warzywa wybrać? Surowe czy gotowane? - Nowa Trybuna Opolska

Wróć na to.com.pl Tygodnik Ostrołęcki