GETMOR Sp. z o. o. Sp. k. to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich. Od roku 1991 słynie ona z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji.
- Położenie naszego zakładu oraz kompleksowa linia produkcyjna pozwala nam w pełni kontrolować pochodzenie i jakość surowca. Starannie pilnujemy, aby mięso wieprzowe i wołowe pochodziło wyłącznie z Polski, dlatego surowiec kupujemy od okolicznych rolników, sami prowadzimy ubój oraz rozbiór – zapewnia Łukasz Mroczkowski.
Ich mięso oraz wyroby trafiają nie tylko na polski rynek. Marka GETMOR jest znana i lubiana przez konsumentów w Unii Europejskiej oraz na Wschodzie. Firma oferuje również przetwórstwo mięsne. Właściciele są szczególnie dumni z serii „Swojskie Wędliny”.
– Wyroby przyprawiane są tylko naturalnymi składnikami, wędzone naturalnym dymem w wędzarni opalanej drewnem olchowym. Nie zawierają alergenów, glutenu i sztucznych konserwantów, są zdrowe i ekologiczne, bez GMO, bez E – podkreśla pani Grażyna.
Janusz, Grażyna i Typowy Seba w bułce
Pomysł na połączenie Delikatesów Mięsnych z regionalnymi burgerowniami zrodził się w 2018 roku. Tak powstał Getburger, czyli 100 proc. polskiej, starannie wyselekcjonowanej wołowiny oraz naturalne sosy, pyszne bułki i warzywa.
- Burgery przygotowujemy od podstaw na miejscu, a klient widzi cały ten etap mając pewność, że są zawsze świeże i pyszne – mówi z uśmiechem Pani Joanna, założycielka Getburger.
W ofercie jest Tłusty Janusz, Głodna Grażyna, Typowy Seba i Getburger.
Ich niepowtarzalnego smaku można spróbować:
w Pułtusku (ul. Plac Teatralny 1)
w Różanie (ul. Plac Obrońców Różana 11)
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?